5 espais web plens d’Apps educatives

 3,942 Hits

Cada dia són més les persones “enganxades” a les noves tecnologies: l’ús dels Smartphones, les tauletes, els ordinadors, etc. Tots sabem que la situació actual educativa no és gaire bona, tot i així l’escola d’avui no pot quedar pas enrere, ha d’estar a l’altura del què ens demana la societat. Si volem aconseguir que els nostres nens i nenes siguin crítics, cal que visquin i aprenguin en un món on les noves tecnologies també hi tinguin cabuda. L’aplicació de les noves tecnologies no hauria de ser una barrera per al professorat, sinó una eina imprescindible per ajudar als infants a aprendre significativament.

 

Avui, doncs, us presentem 5 espais web que contenen Apps educatives. La majoria de les aplicacions les podreu utilitzar als vostres mòbils o tauletes. Tanmateix, també les podreu utilitzar projectades a la PDI, un recurs fantàstic que moltes escoles fan servir per a dur a terme activitats didàctiques i entretingudes. Això, però, dependrà de vosaltres!

 

FRIKIDS

 

Aquí hi trobareu un bon munt de Apps per a nens des de 2 fins a 8 anys. Els continguts els trobareu categoritzats per temàtiques i pels diferents idiomes que se’ns proporcionen.
Font: http://www.frikids.com
 
APLICADITOS

 

Apps per a nens i nenes de 3 a 5 anys i de 6 a 8 anys.
Podrem escollir el nostre dispositiu i les diferents matèries que voldrem treballar.
Font: http://applicaditos.com

 

APPSMAMA.ES

 

Conté un bon recull d’Apps categoritzades per edats, temes a tractar, tipus de dispositiu, entre d’altres. De cada una de les Apps que se’ns ofereixen hi tenim una breu descripció que ens ajudarà a decidir quina d’elles ens pot ser més útil.
Font: http://www.appsmama.es/tag/apps-educativas

 

EDUAPPS

 

Magnífic lloc web amb més de 300 Apps per a infants, pares i professors. Si el que us interessa és trobar Apps per als vostres alumnes, aquest és el vostre espai.
Font: http://www.eduapps.es

 

PROYECTO #GUAPPIS

 

Un bloc fantàstic on hi trobarem un bon recull de propostes i suggerències tecnològiques.
Si en voleu saber més no us perdeu aquest vídeo.
Font: http://proyectoguappis.blogspot.com.es

 

No et perdis... / No te pierdas...