6 propostes per millorar el teu anglès

 9,939 Hits

El domini dels idiomes és un aspecte clau per a la nostra trajectòria personal i professional. Gràcies a la globalització l’anglès s’ha convertit en l’idioma internacional més utilitzat. Segons dades estadístiques l’anglès és l’idioma més emprat a les negociacions, transaccions comercials i, sobretot, a la xarxa. Així doncs, no és gens estrany que les empreses busquin treballadors amb un alt nivell d’anglès.

A continuació trobaràs 6 propostes per millorar el teu anglès, una selecció d’idees que pots aprofitar per millorar o aprendre aquest idioma. Com sempre, aprendre, descobrir, experimentar i desenvolupar el teu coneixement depèn de tu. Nosaltres t’oferim les eines, però ets tu qui les ha de treballar!

6-propostes-per-millorar-el-teu-anglès-Educació-i-les-TIC

#1. Estudis online. Actualment existeixen molts portals web que ofereixen cursos online per aprendre i/o millorar l’anglès. Ideal per a tots els que aneu atrafegats i no teniu temps de fer activitats presencials. Ja sabeu que els estudis online requereixen molta paciencia, dedicació i planificació. Aquí teniu alguns exemples: Busuu, Livemocha, Italki.

#2. Estudiar a una acadèmia. Si el que us agrada és el contacte humà, aquesta és una bona opció. Estudiar a una escola us ajudarà a conèixer gent i a poder interactuar amb els vostres companys. Tot i que hi ha programes online que també ofereixen la possibilitat de parlar i millorar l’speaking, aquesta proposta us permetrà observar com s’expressen els altres i corregir els errors des d’una forma més directa.

#3. Viatjar per aprendre anglès. Encara que les nostres obligacions ens facin difícil poder viatjar fora del nostre país, realitzar cursos o un any acadèmic és una de les millors opcions. Poder combinar els estudis a fi de millorar l’anglès és fantàstic. Millorareu la vostra expressió, pronuncia, articulació,… Aprendre un idioma al seu lloc d’origen és una bona elecció.

#4. Intercanvis presencials. Les universitats ofereixen la possibilitat de posar en contacte estudiants amb llengües maternes que tenen la necessitat d’aprendre l’idioma del país. En aquestes quedades es proposa un intercanvi del castellà o el català a canvi de mantenir converses en anglès. Millorareu el vostre anglès i a més coneixereu persones i cultures diferents.

#5. Apps en anglès. Per als enamorats de les noves tecnologies, aquesta opció us agradarà. Ideal per a persones que no tenen temps, però passen hores i hores connectats al telèfon mòbil. Actualment, existeixen apps que ens ajuden a millorar de forma molt efectiva el nostre anglès. La gran diferència d’aquest aprenentatge és que el podreu des de qualsevol lloc del món i sempre que vulgueu.

#6. Al sofà. Aprendre idiomes també ho podeu fer des del sofà. Millorar depèn de vosaltres. Descarregeu-vos una pel·lícula en anglès i deixeu els subtítols en el vostre idioma. Quan tingueu un nivell més avançat proveu de posar els subtítols en anglès. Si sou capaços de veure i entendre la pel·lícula sense subtítols és que sou uns autèntics experts del listening.

 

No et perdis... / No te pierdas...