Agents per la biodiversitat: cuidem el medi ambient?

 2,175 Hits

Agents per la biodiversitat és un recurs educatiu que té com a missió motivar i moure a l’acció davant el canvi climàtic i reptes ambientals associats (pèrdua de biodiversitat), sobretot, als nois i noies d’últim cicle de primària i primer cicle d’ESO. Una iniciativa fantàstica per treballar la greu situació que pateix el medi ambient i reforçar, d’aquesta manera, la consciència als més petits.

 

Font: http://www.agentsperlabiodiversitat.cat

 

Per accedir als continguts d’aquest recurs ens haurem de registrar gratuïtament, tanmateix no caldrà si el que volem és fer un petit tast de les activitats que se’ns proposen. Si n’esteu interessats feu una ullada als següents documents: Presentació Agents per la BiodiversitatResum del funcionament per a mestres i educadors; i Guia de mestres Agents per la Biodiversita. En aquests hi trobareu la presentació del projecte, la guia didàctica per als mestres i educadors, a més d’una breu descripció del funcionament de les activitats plantejades.

 

Però, què és Agents per la Biodiversitat? La biodiversitat és, com bé sabeu, essencial per mantenir l’entramat de la vida i els sistemes naturals que ens proporcionen la salut, el benestar, l’aliment, el combustible i els serveis vitals, dels quals depèn la nostra existència. Tenim però proves irrefutables de que en aquests moments els essers humans estem malbaratant amb les nostres activitats la biodiversitat i els serveis que ens ofereixen, posant en perill la vida en la que ara per ara és i serà la nostra única llar: el planeta Terra. No podem badar en la resposta que hi hem de donar.

 

 Font: http://www.agentsperlabiodiversitat.cat

 

Si hi voleu participar podeu consultar aquest enllaç. Recordeu que aquest projecte és una iniciativa de la plataforma Acció natura, on hi podeu trobar també continguts, enllaços, recursos i eines per treballar la conservació dels valors naturals (no us perdeu els seus objectius).

 

No et perdis... / No te pierdas...