Cicle Formatiu d’Imatge per al Diagnòstic

 5,186 Hits

A les professions sanitàries, la vocació és el que motiva la decisió de dedicar tota una vida a ajudar als altres mitjançant la millora o manteniment de la seva salut. Una motivació que porta a fer dels nostres dies un tracte amable amb els pacients, dels quals volem per sobre de tot que rebin la millor atenció possible a la seva salut.

 

Elegir formarse en Imagen para el Diagnóstico

Una de les opcions formatives a sanitat és el Cicle Formatiu d’Imatge per al Diagnòstic, una professió que té com a objectiu contribuir a l’estudi del quadre de salut del pacient a través de tècniques de diagnòstic per imatge com la ressonància magnètica, el TAC o la radiografia, entre d’altres. El tècnic superior en imatge per al diagnòstic ha de reunir també les mateixes dosis de vocació que a la resta de vocacions sanitàries, ja que es tracta del treball amb i per a les persones, de manera que la motivació intrínseca de la que es disposi és fonamental no només per a l’exercici de la professió -encara que també- sinó per aconseguir l’autorealització personal que fa que acabem la nostra jornada laboral amb la màxima sensació d’haver contribuït a ajudar a algú.

Ciclo Imagen para el diagnóstico y Medicina Nuclear

 

La vocació dels professionals tècnics de raigs

Quan ens plantegem a què volem dedicar la nostra vida laboral és normal sentir certa incertesa, més si és possible amb el panorama social en què estem immersos aquests últims anys. Ens vam plantejar quina sortida laboral era la més convenient, posant a la balança els nostres somnis, les nostres inquietuds, les nostres motivacions a una banda, i l’altre, hipòtesis, raonaments i conveniències.

No obstant això, si la nostra vocació és el nostre punt fort, la balança ja està inclinada des del primer moment.

El terme vocació és moltes vegades utilitzat per mostrar admiració per algú que dedica la seva vida a alguna cosa que considerem veritablement meravellosa. Mostra un reconeixement cap a l’altra persona que és capaç de realitzar alguna cosa pels altres que ens mostra admiració. I això sens dubte passa a totes les branques de la medicina.

 

En el cas dels tècnics de raigs, la seva vocació de dedicar la seva vida laboral a aquesta professió ve determinada:

  • Pel seu afany per ajudar a l’establiment d’un diagnòstic del pacient, a fi de contribuir a la millora de la seva salut.

  • Pel sol tracte amb els altres, dedicar-se a la gent i mediar amb els seus problemes.

  • Per voler ser actius en la millora del nostre món, cada vegada més deshumanitzat.

 

Escollir formar-se en sanitat és una de les opcions laborals més altruistes que existeixen. La dedicació que es realitza als altres per a la millora de la seva qualitat de vida des del punt de vista de la salut requereix d’alguna cosa més que una valoració del salari o de les condicions laborals.

Una de les opcions vàlides per gaudir d’aquesta vocació és estudiar tècnic de raigs a través del Cicle d’imatge per al diagnòstic, ja sigui en modalitat online, presencial o a distància. Així que si et sents indentificat amb aquesta professió ja saps, pot ser que dedicar-te a la Imatge per al Diagnòstic sigui el teu destí.

 

No et perdis... / No te pierdas...