Concurs de 2 packs de 4 entrades per veure la Dàmaris Gelabert

 2,096 Hits

Nou Concurs a Educació i les TIC. Els regals no paren… Ara és la teva! Recorda que els nostres concursos es realitzen a la nostra pàgina de Facebook d’Educació i les TIC. Si encara no ets seguidor, fes-nos un m’agrada.

Concurs-Dàmaris-Gira-Educació-i-les-TIC

 

CONCURS DE 2 PACKS DE 4 ENTRADES PER VEURE LA DÀMARIS GELABERT

Avui us oferim la possibilitat de conèixer i gaudir del meravellós espectacle de la Dàmaris Gelabert. Una bona ocasió per experimentar en viu la metodologia musical d’una de les pedagogues més reconegudes del nostre territori. Sense dubte, la música és una eina essencial per a l’educació dels infants, però com la podem utilitzar? Què cal fer per despertar el sentit de l’art? Dàmaris Gelabert ens ho explicarà! 

magradaelNadalDEF

Per a totes les edats.

Oferim la possibilitat de guanyar 2 packs de 4 entrades, perquè gaudiu de l’espectacle que es realitzarà al Centre Artesà Tradicionarius de Barcelona des del dia 28/12 fins el dia 03/01. 

 

 BASES DEL CONCURS

Inici del Concurs – 07/12/2015

Per participar al Concurs hauràs de seguir els següents passos:
1. Fer m’agrada a la publicació que trobaràs a la nostra pàgina de Facebook.
2. Deixar un comentari original explicant perquè t’agradaria guanyar un pack de 4 entrades.

Guanyadors/es del Concurs – 11/12/2015

Els guanyadors/es del Concurs es faran públics en aquest mateix post i a les nostres xarxes socials. Al Concurs hi haurà dos guanyadors/es que se’ls entregarà 1 pack amb 4 entrades. En cas que els guanyadors/es no es posin en contacte amb nosaltres a info@educacioilestic.com en un termini de tres dies contactarem amb els usuaris guanyadors/es de reserva.

Enviaments només disponibles a Península i Balears

 MOLTA SORT A TOTS/ES!

Ja tenim guanyadors/esMOLTES FELICITATS Sandra Ferrer i Marta Pallarès! Heu guanyat 1 pack de 4 entrades per anar a veure en directe la Dàmaris Gelabert. Esperem que ho gaudiu molt. Ja ens enviareu fotografies del concert.Enhorabona! Us dediquem aquest fabulós regal!

Guanyador-Concurs-Bateau-Lune-Educació-i-les-TIC-copa

Així que puguis posa’t en contacte amb nosaltres per poder lliurar-te el regal

No et perdis... / No te pierdas...