Concurs de 5 cd’s M’agrada el Nadal de Dàmaris Gelabert

 2,628 Hits

Nou Concurs a Educació i les TIC. Els regals no paren… Ara és la teva! Recorda que els nostres concursos es realitzen a la nostra pàgina de Facebook d’Educació i les TIC. Si encara no ets seguidor, fes-nos un m’agrada.

Concurs-Dàmaris-Educació-i-les-TIC

 


CONCURS DE 5 CD’s M’AGRADA EL NADAL DE DÀMARIS GELABERT

Si us agrada la música, no us podeu perdre aquest concurs! Dàmaris Gelabert, pedagoga i musicoterapèuta, ens ofereix la possibilitat de guanyar 5 cd’s del seu fabulós i conegut disc M’agrada el Nadal. Creadora de Totsona, un mètode que es fonamenta en la cançó i en la necessitat d’entendre la música com el primer llenguatge de l’infant.  

magradaelnadal

Per a totes les edats.

És un disc que conté cançons musicades per treballar una de les celebracions més esperades de l’any, el Nadal. El disc M’agrada el Nadal s’ha transformat en un referent per a mestres i educadors interessats en utilitzar la música com una eina imprescindible per a l’educació dels infants. 

 

 BASES DEL CONCURS

Inici del Concurs – 30/11/2015

Per participar al Concurs hauràs de seguir els següents passos:
1. Fer m’agrada a la publicació que trobaràs a la nostra pàgina de Facebook.
2. Deixar un comentari original explicant perquè t’agradaria guanyar un cd del disc M’agrada el Nadal.

Guanyadors/es del Concurs – 04/12/2015

Els guanyadors/es del Concurs es faran públics en aquest mateix post i a les nostres xarxes socials. Només hi s’entregarà un cd per persona guanyadora. En cas que els guanyadors/es no es posin en contacte amb nosaltres a info@educacioilestic.com en un termini de tres dies contactarem amb els usuaris guanyadors de reserva.

 

 MOLTA SORT A TOTS/ES!

 

 Ja tenim guanyadors/esMOLTES FELICITATS Teresa Marabella, Clara Navarro, Mònica Solans, Sònia Dueñas i Nuri Difré! Heu guanyat el fantàstic cd M’agrada el Nadal de la Dàmaris Gelabert. Esperem que el gaudiu molt. Ja ens enviareu fotografies de la rebuda d’aquest magnífic regal. Enhorabona! Us dediquem aquest fabulós regal!

Guanyador-Concurs-Bateau-Lune-Educació-i-les-TIC-copa

Així que puguis posa’t en contacte amb nosaltres per poder lliurar-te el regal

No et perdis... / No te pierdas...