Concurs del llibre Laberint de l’Ànima d’Anna Llenas

 7,350 Hits

Nou Concurs a Educació i les TIC. Aquest cop una autèntica joia acabada de sortir del forn. Què serà? Recorda que els nostres concursos es realitzen a la nostra pàgina de Facebook d’Educació i les TIC. Si encara no ets seguidor recorda fer-nos un m’agrada.

Concurs-Laberint-de-l'Ànima-Anna-Llenas-Educació-i-les-TIC-FB

 

CONCURS DEL LLIBRE LABERINT DE L’ÀNIMA D’ANNA LLENAS

Anna Llenas, autora del conegut llibre El Monstre de Colors, ens sorprèn amb una obra més personal, íntima i delicada… El llibre Laberint de l’Ànima és un deliciós recorregut per les emocions de l’ésser humà, una obra descriptiva i poètica al mateix temps, que ens ajuda a reflexionar, identificar i fins i tot gestionar el nostre món interior, el nostre laberint. Emocions assegurades. Preparats?  

83ea1dcd-f825-4e9b-8260-778e22dfe7b7 

Per a totes les edats.

Una proposta molt interessant per a totes aquelles persones que es dediquen a l’àmbit educatiu. Els alumnes expressen el seu punt de vista i reflexionen abans de conèixer els texts que acompanyen les il·lustracions. El treball de les emocions és un aspecte clau per al desenvolupament i aprenentatge dels infants. Tot depèn de nosaltres i dels recursos que tenim al nostre abast per poder-ho dur a terme i, sense dubte, aquest llibre és una bona eina. 

9a332893-d6ac-4bb0-b120-5ae97398dc94

58 emocions, pensaments i estats interns

 

BASES DEL CONCURS

Inici del Concurs – 12/02/2016

Per participar al Concurs hauràs de seguir els següents passos:
1. Fer m’agrada a la publicació que trobaràs a la nostra pàgina de Facebook.
2. Deixar un comentari original explicant perquè t’agradaria guanyar un exemplar del llibre Laberint de l’Ànima.

Guanyador/a del Concurs – 16/02/2016

El guanyador/a del Concurs es farà públic en aquest mateix post i a les nostres xarxes socials. Només s’entregarà un exemplar a la persona guanyadora. En cas que el guanyador/a no es posi en contacte amb nosaltres a info@educacioilestic.com en un termini de tres dies contactarem amb l’usuari guanyador de reserva.

 *Enviament només disponible a Península i Balears

 MOLTA SORT A TOTS/ES!

Ja tenim guanyadora. MOLTES FELICITATS Samantha Guimera! Has guanyat un exemplar del llibre Laberint de l’Ànima d’Anna Llenas. Esperem que el gaudeixis molt. Si vols, quan el tinguis a les teves mans pots enviar-nos fotografies. Enhorabona! Et dediquem aquest fabulós regal!

 

Guanyador-Concurs-Anna-Llenas-Educació-i-les-TIC-copa

Així que puguis posa’t en contacte amb nosaltres per poder lliurar-te el regal

No et perdis... / No te pierdas...