Concurs d’un Shapemaker de Miller Goodman

 2,581 Hits

Nou Concurs a Educació i les TIC. Els regals no paren… Ara és la teva! Recorda que els nostres concursos es realitzen a la nostra pàgina de Facebook d’Educació i les TIC. Si encara no ets seguidor, fes-nos un m’agrada.

 Concurs-Bateau-Lune-Educació-i-les-TIC

CONCURS D’UN SHAPEMAKER DE MILLER GOODMAN

Bateau Lune,  ens ofereix la possibilitat de guanyar gratuïtament un fabulós Shapemaker de Miller Goodman. Una autèntica meravella per desenvolupar la creativitat dels infants mitjançant activitats lògiques i matemàtiques.

1000x1000-e1417736286543

Per a totes les edats.

És un conjunt de 25 cubs de fusta, d’un disseny molt bonic, geomètric i fet a mà. Els blocs estan fets de fusta renovable a fi de respectar el medi ambient. L’any 2009 va rebre la medalla d’or com a millor joguina.
És un joc fantàstic per treballar la imaginació, la concentració, la geometria, la lògica matemàtica, els colors, les formes,… Comença l’aventura!

 BASES DEL CONCURS

Inici del Concurs – 23/11/2015

Per participar al Concurs hauràs de seguir els següents passos:
1. Fer m’agrada a la publicació que trobaràs a la nostra pàgina de Facebook.
2. Deixar un comentari original explicant perquè t’agradaria guanyar aquest fantàstic joc.

Guanyador/a del Concurs – 27/11/2015

El guanyador/a del Concurs es farà públic en aquest mateix post i a les nostres xarxes socials. En cas que el guanyador/a no es posi en contacte amb nosaltres a info@educacioilestic.com en un termini de tres dies contactarem amb els usuaris guanyadors de reserva.

*Només es realitzaran enviaments a Península Ibèrica i Balears.

 MOLTA SORT A TOTS/ES!

Ja tenim guanyador/a. MOLTES FELICITATS EVA CUENCA! Has guanyat un magnífic Shapemaker de Miller Goodman. Esperem que el teu nen ho gaudeixi molt. Sense dubte, el joc és una eina fantàstica per aprendre. Enhorabona! Eva Cuenca, et dediquem aquest fabulós regal!

Guanyador-Concurs-Bateau-Lune-Educació-i-les-TIC

Així que puguis posa’t en contacte amb nosaltres per poder lliurar-te el regal

No et perdis... / No te pierdas...