Escola d’Autor: quan educar és crear

 3,692 Hits

La creativitat, la imaginació i la invenció són aspectes essencials per al desenvolupament i aprenentatge dels nens i nenes. Cal començar a creure en diferents maneres d’educar, de créixer i d’aprendre. ¿Preparats?
 

carpeta_exterior-cast

 

De la mà de Santillana, neix Escola d’autor, un conjunt de materials modulables dissenyats per a totes aquelles persones que es dediquen a l’àmbit educatiu. Es tracta d’un model innovador pedagògic que inclou activitats i projectes personalitzables perquè els professors creïn les seves pròpies programacions i generin noves idees participatives, creatives i diferents.

 A continuació us resumim breument els materials dels que es compon Escola d’Autor:

 1. Santillana Projectes: conjunt de materials per desenvolupar l’autonomia mitjançant activitats de recerca i resolució de problemes. “Una proposta per a alumnes curiosos, capaços de formular respostes, actius.”

 2. Llengua + i Mate +: materials que us serviran per treballar la llengua i les matemàtiques, a partir d’activitats amenes, creatives i amb un toc de realitat.

 3. Quaderns DECA: el mètode de treball DECA té com a objectiu aprendre a resoldre problemes matemàtics. Així doncs, trobarem activitats que ens ajudaran a consolidar la nostra comprensió, reflexió i presa de decisions.

 4. Comprensió lectora: conjunt de materials per ajudar als alumnes a extreure informació rellevant, anàlisi, interpretar, reflexionar, valorar el contingut i les estructures.

 

 

Sens dubte, Escola d’Autor és una proposta per a totes aquelles persones que creuen en la llibertat, l’evolució, el creixement, la il·lusió… Som capaços de fer coses extraordinàries! Tot depèn de nosaltres.