LA CAPSA DE COLORS

 2,407 Hits

  

La Capsa de Colors

Web www.lacapsadecolors.com CC by La Capsa de Colors

 

Una capsa de colors, és un món ple de possibilitats, de recursos, d’idees i de somnis que es poden  materialitzar… Una capsa de colors, és una eina per desenvolupar tot allò que puguem imaginar. Tots hem tingut una capsa de colors…. Recordeu la vostra? Jo guardo i utilitzo la mateixa capsa de colors des de fa molts anys… M’ha acompanyat quasi sempre, i ara s’ha convertit en nom i metàfora d’aquest nou projecte.

Benvinguts i  benvingudes a La Capsa de Colors! El nou espai de creativitat i lleure a Barcelona, on hi trobareu:

  • Un espai accessible a tothom per aprendre, desenvolupar i potenciar les capacitats creatives a través de les arts plàstiques, manualitats i activitats de lleure.
  • Un espai integrador i obert  a totes les persones i col·lectius interessats en desenvolupar les habilitats creatives i realitzar diferents activitats en el seu temps de lleure.
  • Un  espai obert a col·lectius de petites i grans persones amb discapacitat  o necessitats educatives especials, de crear i expressar-se a través de les art plàstiques.
  • Un espai per descobrir i potenciar la creativitat com a eina de creixement personal, on tothom pugui experimentar i desenvolupar les seves habilitats i capacitats creatives.

 

Boto0Boto1

 Article blog ok

No et perdis... / No te pierdas...