Pare, aquest vídeo em va canviar la vida!

 7,823 Hits

Aquestvídeoemvacanviarlavida.Educació i les TIC

Tots en algun moment ens hem sentit sense motivació, ni ganes per tirar endavant els nostres somnis. La vida és dura perquè nosaltres ens la fem dura. La vida és complicada si nosaltres creiem que és complicada. Tot és susceptible de canviar! T’imagines fer realitat allò que sempre has desitjat?

 

Molts pares i mares gaudeixen de la família des del silenci. L’edat de l’adolescència és una etapa que també cal tenir en compte. No entenem què volen els nostres fills, perquè ens costa comprendre’ls, però això no vol dir que els hàgim de deixar de banda, ni tampoc sobreprotegir. La inevitable sobreprotecció als fills pot esdevenir en desprotecció. D’altra banda, si els deixem respirar massa també és possible que mica en mica perdem la relació amb ells. Què podem fer?

 

El què està clar és que cada família és diferent i, per tant, no podem pas generalitzar les recomanacions o conseqüències educatives sobre l’etapa de l’adolescència. De totes maneres, ens agradaria ajudar a les famílies amb una petita aportació. Acompanya al teu fill o filla davant de la televisió, tauleta o ordinador i visualitzeu aquest vídeo. Tots necessitem una empenta, alguna cosa que ens ajudi a decidir què volem fer, com ens hauríem de comportar en aquest món, què és el que volem ser, què hi ha dins nostre per seguir vivint… “Tienes que ser tú y estar presente”.


Jo ja l’he provat i…

Jo: – Què t’ha semblat?

Filla: – És molt bonic, el puc tornar a veure?

 

TOT ESTÀ PER FER, APROFITA EL PRESENT.

La vida és magnífica i només tu la pots fer realitat. 

No et perdis... / No te pierdas...