Què és?

L’INICI

El projecte Educació i les TIC neix l’any 2011 amb la creació del blog educatiu www.educacioilestic.cat, a fi de proporcionar un espai útil per a totes les persones dedicades a l’àmbit educatiu oferint, d’aquesta manera, recursos, material didàctic, experiències, aplicacions per a dispositius mòbils i tablets, opinions, entre moltes altres propostes.

Més endavant, Educació i les TIC inicia la seva aventura a les xarxes socials amb l’objectiu d’apropar interessos i estendre la seva preocupació educativa arreu del món. La creativitat, l’art i l’humor ocupen un lloc essencial al Facebook, així com els recursos i/o frases educatives al Twitter. La bona comunicació i difusió dels continguts en xarxa crea comunitats fidels a l’essència del projecte.

EDUCACIÓ I LES TIC.COM

Gràcies a la bona trajectòria del projecte i a les persones que l’enforteixen dia rere dia, neix educacioilestic.com, un portal de serveis dedicats a l’educació, que té com a objectiu principal proporcionar informació educativa. Els continguts es classifiquen en categories: matemàtiques, educació visual i plàstica, apps, llengua i literatura, medi natural i social, música, TIC, i altres; oferint, d’aquesta manera, una àmplia oferta d’informació seleccionada i especialitzada. A més, també s’ofereix una secció de difusió i promoció de projectes educatius, a fi de publicitar i donar a conèixer tot tipus d’iniciatives educatives agrupades en les seccions: material escolar, formació, llibres, extraescolars, jocs, apps educatives, mobiliari, i i més.

EL CREADOR DEL PROJECTE

Aquest projecte neix de la mà de Joel Artigas, creador d’Educació i les TIC, professor i Community Manager; amb la finalitat de despertar inquietuds, oferir curiositats i, sobretot, fomentar l’aprenentatge i els coneixements. La difícil situació actual amenaça greument els esforços de tots els que durant anys i anys han lluitat per allò que han valorat i estimat. També són moltes les persones que han decidit iniciar nous projectes i iniciatives d’una gran potència creativa i innovadora. Conscient d’això, Educació i les TIC no pretén ser un projecte aliè a aquesta realitat, sinó tot al contrari, vol ser una plataforma de coneixement, difusió i reconeixement de totes aquelles iniciatives que necessiten una petita empenta per continuar construint una manera diferent d’aprendre i de veure el món.