Universal Didactics: una nova manera d’aprendre

 2,945 Hits

Avui us presentem Universal Didactics, un espai web que tal i com ens expliquen els seus autors, neix amb la missió d’aportar solucions a les necessitats de l’educació. Es tracta de crear entorns educatius i metodologies innovadores emmarcades en les Tecnologies de l’Aprenentatge i el Coneixement (TAC), implicant els pares i professors en la motivació i estímul dels alumnes en el procés d’aprenentatge. (…) Si en voleu saber més sobre els valors i objectius que es plantegen podeu clicar en aquest enllaç.

 

Universal Didactics

Font: http://www.universaldidactics.com

 

Els continguts que ens ofereixen estan desglossats en diferents matèries: Matematics (matemàtiques); Ritmotics (música); Lenguatics (llengua castellana); Englishtics (anglès); Naturatics (medi social i natural). També hi podem altres propostes que ens poden ser útils: Supertics (campionats on line de les diferents temàtiques escolars); Leobien (activitats de lectura i comprensió lectora); Effective Reading (metodologia conductual per millorar el comportament dels lectors); i Didbooks (espai per entrenar i reforçar la lectura).

 

DidaKIDS

Font: http://www.universaldidactics.com

 

Com funciona? Ben fàcil, cliqueu damunt de l’enllaç que us agradaria treballar (se us obrirà una finestra on podreu llegir acuradament la descripció i els objectius dels productes). Un cop sigueu a dins podreu fer el següent: sol·licitar una prova gratuïta, subscriure-us o bé comprar el producte des de la vostra escola. Actualment, ja hi ha moltes escoles i alumnes que l’han utilitzat. A continuació podeu llegir la valoració de José Ortega, coordinador TIC col·legis El Valle, Madrid i Alacant: Considerem Matematics una gran eina per la flexibilitat que ofereix en els seus continguts i per l’atractiu entorn que aconsegueix que els alumnes estiguin motivats amb l’assignatura de Matemàtiques.

 

No et perdis... / No te pierdas...